Aanleg en onderhoud van uw bedrijfsnetwerk

Deze bedrijfsnetwerken bieden we:

  • Cloudgebaseerde bedrijfsnetwerken
  • On premise bedrijfsnetwerken
  • Alle aangesloten werkplekken

Het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken is voor ICS dagelijkse kost. Wij leveren voor iedere klant een passende oplossing. Dat gaat soms veel verder dan alleen een aantal computers die met elkaar in verbinding staan. Zelfs buiten de ICT denken wij mee.

Onze service staat zwart op wit

Wij kunnen servers en werkstations voor elk type, nieuwe of bestaande netwerken op maat leveren en integreren. Naast het leveren van de hardware, de internetverbinding (glasvezel) en eventueel telefonie-oplossing, kunnen wij ook het netwerk beheren.

zwart op wit
back-ups

Essentieel voor uw netwerk: beveiliging en back-ups

Alle data op uw bedrijfsnetwerk moet goed beveiligd zijn, want dit is de essentie van uw bedrijf. Daar zorgen wij voor, met een goede firewall en antivirussoftware. Daarnaast richten we graag multifactor authenticatie in, zodat kwaadwillende bezoekers zelfs met het wachtwoord nog niet binnen komen. Ook raden wij u goede back-ups van uw data aan, voor het geval dat nodig is. Dit kunnen wij lokaal, op een externe locatie of in de cloud verzorgen voor u.

Onderhoud is belangrijk!

Uw vaste personen van ICS staan altijd voor u klaar als er onverhoopt problemen zijn met uw netwerk. Liever deze problemen voorkomen? Regelmatig onderhoud is dé manier om dit te doen. Zo kunnen we u altijd optimale kwaliteit en beschikbaarheid garanderen. We overleggen graag met u wat de beste frequentie is voor het onderhoud aan uw bedrijfsnetwerk. Ook voor proactieve monitoring van uw systemen en voor remote support kunt u bij ons terecht.