Uw IT perfect ondersteund

Wanneer uw servers, werkplekken en andere IT-systemen geleverd zijn, houdt het voor ICS zeker niet op. Dan begint een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse werk: de ondersteuning. Dat kunnen we op verschillende manieren voor u verzorgen. U verdient immers maatwerk ondersteuning. Hieronder vertellen we meer over de soorten ondersteuning die we u kunnen bieden.

Monitoring: wij kijken proactief mee

Als u kiest voor monitoring van uw IT-systemen, houden onze experts proactief de status van uw hardware en configuratie in de gaten. Al lang voordat bijvoorbeeld een harde schijf het begeeft, kunnen wij dan al ingrijpen. Dit scheelt u veel kosten en bovendien hoeft u geen back-ups terug te zetten, omdat we er al heel vroeg bij waren.

Monitoring
Service

Onderhoud houdt uw IT fit

Voor alles geldt dat onderhoud broodnodig is. Dus ook voor uw IT. Dat kan gepland periodiek onderhoud zijn, zodat we bijvoorbeeld elk kwartaal uw back-upserver een opfrisbeurt geven of elke maand uw werkplekken checken. Maar ook voor acuut onderhoud, omdat er iets gerepareerd moet worden, kunt u uiteraard bij ons terecht.

Remote support: wij helpen op afstand

Wanneer er een probleem is met software-instellingen, dan kunnen wij door middel van remote support u en uw collega’s verder helpen. Bijvoorbeeld als een bepaalde setting gevonden moet worden of als de eigen IT-medewerker er niet uitkomt. Snel, handig en het scheelt u voorrijdkosten.