Kom jij ons team versterken?

Talenten en ervaren specialisten

ICS is continu op zoek naar talenten en ervaren specialisten. Binnen ICS wordt iedereen op waarde geschat en heb je zelf zeggenschap in wat je doet. Je wordt uitgedaagd actief mee te denken in de huidige en toekomstige manier van werken. Daarnaast kijken we elke dag weer kritisch naar hoe we de (werk)processen kunnen verbeteren.

Colleagues

Waarom werken bij ICS?

  1. Binnen ICS werken we alleen met hoogwaardige producten en diensten. Denk hierbij aan Microsoft, HPE, OPNsense, Ubiquiti, Draytek, Acronis, 3CX, etc.;

  2. Je hebt de mogelijkheid om in overleg thuis te werken;

  3. Met de fiets of hardlopend naar het werk? Daarna douchen bij ICS? Dat kan! Dan heb je de mogelijkheid gebruik te maken van de douche in ons pand;

  4. Plezier in je werk hebben is voor ons zeer belangrijk. Daarom doen wij veel leuke dingen met elkaar. Zo zijn er elk jaar verschillende uitjes en sluiten we iedere week af in onze eigen kroeg!

Office

De perfecte werkplek!

Of je nu graag op een laptop werkt of op een pc met vier schermen. Of je nu graag zit of staat. Jouw werkplek wordt afgestemd op jouw wensen. We bieden je werkgemak met tooling en systemen op het gebied van documentatie, ticketsysteem, monitoring en remote werken. Werk je graag met specifieke tooling? Overtuig ons van het nut en help vervolgens bij de implementatie van de tooling bij je collega's.