Eetsalon 11

Geleverde diensten/producten:

  • Aanleg netwerk
  • Volledig netwerkbeheer
  • VOIP telefonie
  • Microsoft 365 Cloudomgeving
  • Werkplek

“Eetsalon 11” is inmiddels een begrip in Hengevelde en omgeving en niet meer weg te denken uit het straatbeeld aan de Goorsestraat. Vanaf dag één werkt ICS samen met Eetsalon 11 door voor hen de ICT zaken van A tot Z te regelen. Hierdoor kunnen zij zich focussen op wat voor hun echt belangrijk is: het bereiden van heerlijke maaltijden voor hun klanten.

Compleet dekkend Wi-Fi netwerk

Toen Gijs Pierik begon met Eetsalon 11 en aangrenzend kwam te wonen was hem één ding al snel duidelijk. Er moest een goed Wi-Fi netwerk aanwezig zijn, zodat zowel thuis maar ook op de zaak zonder problemen goede Wi-Fi beschikbaar is. Daarnaast vond hij het belangrijk om ook een gasten netwerk te hebben zodat ook hij zonder kosten gebruik konden maken van internet. In overleg met ICS is hiervoor een passende oplossing bedacht. Door het plaatsen van meerdere Wi-Fi zenders en deze correct in te stellen is een goedwerkend en volledig dekkend Wi-Fi netwerk geleverd.

Woman with laptop
Voor kassa en telefonie zijn we een goed netwerk nodig, zodat we alle bestellingen goed kunnen verwerken. Daarom staat ICS altijd paraat bij storingen en kunnen wij doorwerken.
Gijs Pierik
3xc

VOIP telefonie

ICS heeft bij Eetsalon 11 Voice Over IP geleverd: nieuwe draadloze Gigaset toestellen, waarmee de bewegingsvrijheid in het werk behouden blijft. Daarnaast een stabiele internetlijn voor het gebruik van data en VoiP telefonie. De gehele telefooncentrale is naar smaak aan te passen, denk aan een keuzemenu voor de klant, openingstijden instellen, doorschakeling naar de mobiel en gepersonaliseerde wachtmuziek wanneer de lijnen bezet zijn. “♫Want Eetsalon 11, beter dan de rest ♫