PLT Products

Geleverde diensten/producten:

  • Volledig netwerkbeheer
  • Microsoft 365 Cloudomgeving
  • Werkplekken
  • VOIP-telefonie
  • Cybersecurity
  • Back-up
  • Monitoring
  • Support op afstand

Al meer dan 19 jaar ontwikkeld PLT allerlei soorten voetverzorgingsoplossingen, met een sterke focus op 3D steunzolen. De kracht van PLT is het digitaliseren van de dagelijkse werkzaamheden van podotherapeuten en orthopedische schoenenmakers. Zij dragen zorg voor de productie van de zolen en leesten zodat de podotherapeuten en orthopedische schoenenmakers zich kunnen focussen op de patiënt. ICS ondersteund PLT sinds eind 2007 door de onderliggende ICT taken uit handen te nemen zodat PLT zich volledig kan focussen op de producten die zij ontwikkelen en produceren.

Back-up

Niks is vervelender dan zaken die je nodig bent kwijt raken. Dit geldt natuurlijk ook voor al uw zakelijke documenten. ICS is gecertificeerd partner van Acronis en heeft de kennis in huis om de back-up voor al uw apparaten te regelen. Uiteraard kunnen onze specialisten in het geval van verlies van gegevens deze ook weer terughalen door middel van het back-up systeem. Bij PLT worden de back-ups dagelijks ververst waardoor de back-ups zo up-to-date mogelijk blijven en daarnaast worden deze back-ups uitgevoerd op een door PLT gekozen tijdstip zodat zo min mogelijk mensen hiervan iets merken.

Woman with laptop
ICS is het verlengstuk van de IT afdeling, zij hebben producten vaak voorradig en hebben de mogelijkheid verschillende diensten voor ons te regelen. Dit zorgt ervoor dat wij intern snel kunnen schakelen met producten en diensten.
Dennis Hoogvorst
3xc

Microsoft365 Cloudomgeving

ICS heeft PLT geholpen met het ontwerp en de inrichting van hun cloudomgeving. Hierbij werkt PLT volledig in de cloud met behulp van Microsoft Sharepoint. Door alles zo in te richten dat het voldoet aan de wensen van PLT ervaren de medewerkers extra gemak in hun werk. Daarbij zijn met elkaar specifieke werkinstructies opgezet zodat iedereen hier de zelfde werkstandaard in behoud.