Voetencentrum Wender

Geleverde diensten/producten:

  • Volledig netwerkbeheer
  • Microsoft 365 Cloudomgeving
  • Werkplekken
  • Apparaat beheer
  • VOIP-telefonie
  • Cybersecurity
  • Back-up
  • Monitoring
  • Support op afstand

Voetencentrum Wender is een organisatie die gericht ​is op het leveren van totale voetzorg. De roots bevinden zich in Twente en ​vanuit daar breidde het bedrijf zich uit. ICS kwam in beeld bij het begin van deze groei en is sinds begin 2005 ICT partner van Voetencentrum Wender.​​ De organisatie heeft zich in de loop der jaren verder uitgebreid naar het westen, noorden en zuiden van het land. Momenteel is Voetencentrum Wender een organisatie met meer dan 300 vestigingen verspreid over Nederland. Het is een jong, dynamisch, ondernemend en kwalitatief hoogstaand bedrijf dat vooruitstrevend is in het bieden van de beste voetzorg.

Werkplekken

ICS verzorgt voor Voetencentrum Wender de juiste materialen en apparaten om de werkplekken op alle vestigingen goed te kunnen inrichten. Laptops en PC’s die worden aangeschaft worden hier op de technische dienst af geïnstalleerd met de laatste Windows en updates. Daarnaast worden branche gerelateerde softwarepakketten geïnstalleerd, zodat de laptop compleet gebruiksklaar is als deze bij Voetencentrum Wender aankomt. Daarnaast wordt er ook onderhoud verleend aan apparaten wanneer dit nodig is. Hiervoor worden de apparaten langsgebracht bij ICS en worden deze door de Technische Dienst nagekeken en gerepareerd waar nodig.

Woman with laptop
Wij kwamen bij ICS doordat we zochten naar een partner waar we de ICT zaken op één plek konden onderbrengen. ICS komt ook uit Twente en we merkten al gauw dat er veel raakvlakken waren in de manier van werken en denken. De samenwerking verloopt al jaren goed en ze denken altijd goed mee.
Ed Wender
3xc

Apparaat beheer

Voor het beheer van alle externe apparaten zoals iPads en laptops maakt ICS bij Voetencentrum Wender gebruik van Microsoft InTune. Microsoft InTune is cloudbased en zorgt ervoor dat de juiste informatie beschikbaar is voor de gebruikers. De apparaten worden vooraf ingesteld en kunnen tussentijds eenvoudig worden gewijzigd. Daarnaast worden de apparaten met InTune ingesteld op basis van de bestaande policies. Hierdoor zijn de apparaten optimaal beveiligd volgens de securityrichtlijnen, zoals deze binnen de organisatie zijn opgesteld. Verder hebben we door InTune een duidelijk beeld van alle apparaten in beheer en tot welke onderdelen zij toegang hebben. Mocht een apparaat gestolen worden of het doelwit zijn van een cyberaanval, dan kan deze eenvoudig verwijderd worden, zodat deze niet meer te gebruiken is.